AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Güven Açıklaması

'Yapımına başlanan 46 kilometrelik TekirdağHayrabolu duble yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.'

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven,"Yapımına başlanan 46 kilometrelik Tekirdağ-Hayrabalo duble yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor." dedi.

Şantiye alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolun üç yıl içinde bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

"Yol medeniyettir" diyen Güven, şunları kaydetti:

"Yapımına başlanan 46 kilometrelik Tekirdağ-Hayrabolu duble yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 26 metre genişliğinde yapılacak olan bölünmüş duble yolda 15 kavşak bulunacak. Yol yapım çalışmalarının yaklaşık üç yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Yol çalışmasının tamamlanmasının ardından Tekirdağ -Hayrabolu arasındaki ulaşım mesafesi daha da kısalacak ve güvenli hale gelecek. İlçemiz için çok büyük önemi olan yolumuz, Hayrabolu'ya ve Tekirdağ'a hayırlı olsun."

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:'Normal Tablo'; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:''; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:'Calibri','sans-serif'; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:'Times New Roman'; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
Kaynak: AA