Vali Mantı'dan Köy Ziyaretleri

Bingöl Valisi Ali Mantı, köy ziyaretleri kapsamında Elmalı ve Yenibaşlar köyleri ile Ilıcalar beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ilıcalar beldesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Mantı, beldedeki bir kahvehanede vatandaşların sorun ve dileklerini dinledi.

Mantı, burada yaptığı konuşmada, köylerin genel olarak ulaşım, altyapı, iletişim, tarım ve hayvancılığa destek gibi konularda çok önemli mesafeler kat ettiğini söyledi.

Kenti tanımak için ziyaretlerine devam edeceğini anlatan Mantı, şunları kaydetti:

“Bugün Elmalı ve Yenibaşlar köylerimizi ziyaret ettik.Şimdi ilimiz merkezine bağlı güzide beldemiz Ilıcalar’dayız. Ilıcalar’a sık sık geliyoruz. İlimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin genelde yapıldığı yer Ilıcalar beldemiz. Burda tabi güzel bir kaplıcamız, şifalı bir suyumuz var. Ilıcalar Bingöl’ün dışarıya yansıyan yüzüdür. Buraya gelmişken vatandaşlarımızın, köy ve belde sakinlerimizle muhabbet edelim, kaynaşalım, birbirimizin problemlerini dinleyelim istedik."

Vali Mantı'nın ziyaretine, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, İl sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık eşlik etti.

Kaynak: AA