Sistem Global Adana'da

Türkiye’deki 6. ofisini geçtiğimiz günlerde Adana’da hizmete açan Sistem Global, firmalara mali müşavirlik, yeminli mali müşavirlik, hukuk danışmanlığı ve Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) danışmanlığı hizmeti sunacak.

Sistem Global Adana'da
1996 yılında faaliyetlerine başlayan, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Gaziantep gibi büyükşehirlerde Türkiye’nin köklü ve büyük firmalarına bütünleştirilmiş hizmet veren Sistem Global, faaliyet sahasına Adana’yı da dahil etti.

Yaklaşık 4-5 yıldır lokal olarak bölgeye hizmet veren, 3 yıl önce Yeminli Mali Müşavir İbrahim Kumluca ile partnerlik başlatan Sistem Global, yoğun talep üzerine Adana ofisinin açılışını yaparak kentteki varlığını resmileştirdi.

Sistem Global Partneri Genel Müdürü ve Başhukuk Müşaviri Av. Dr. Hasan Karslıoğlu, kurumsal performansı artırmaya odaklı, danışmanlık, yeminli mali müşavirlik, hukuk, vergi, denetim, bağımsız denetim, muhasebe yönetimi, teknik bordrolama ve eğitim çözümlerinin yanı sıra Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Mevzuat Danışmanlığı, Ar-Ge Mevzuat Uygulamaları ve ilgili Devlet Destek ve Teşvik Danışmanlığı (TEYDEB - AB Fonları - Santez - vb.) ile kent ekonomisine katma değer sağlayacaklarını söyledi.



Karslıoğlu, Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan uluslararası firmaların tüm operasyonlarında tecrübeli ve mevzuatı çok iyi bilen bir ekiple hizmet sunduklarını, tarımdan sanayiye, bilişimden teknolojiye kadar her alanda faaliyette bulunan Adana iş dünyasının gelişip, kalkınmasına ışık tutacaklarını ifade etti.

Karslıoğlu, Türkiye’nin sanayi ve tarım alanındaki en bereketli yerlerinden biri olan Çukurova ve Çukurova’nın incisi Adana’nın, yeniliklerle ekonomideki çıtasını yükseğe taşıdığını söyledi.

Adana’nın ağırlıklı olarak, saygın aile şirketlerinin büyük başarıları ile adından söz ettirdiğini belirten Karslıoğlu, gelen yoğun talep üzerine kentte ofis açma gereği hissettiklerine dikkat çekti.

Sistem Global’in ana prensibinin “Sürdürülebilir katma değer” olduğunun altını çizen Karslıoğlu, “Geleceğe yön verebilmek için, geleceğin inşa edilmesinde aktif rol almak gerektiğine inanıyoruz. Bizce üretimde esas olan ‘katmadeğer’dir. Bu katmadeğerin tüm ekosisteme fayda sağlayabilmesi için ise sürdürülebilir olabilmesi esastır” diye konuştu.

Sadece Adana’ya değil, Çukurova Bölgesi’nin tamamına hizmet sunacaklarını kaydeden Karslıoğlu, “Bölgede, teknoloji odaklı sanayi çok gelişti, gelişimini de sürdürüyor. Yakaladıkları ivmeyi devam ettirip çıtayı daha yukarılara taşımak isteyen firmalar bu değişime ayak uydurmak zorunda. İşte burada devreye Sistem Global Ailesi girecek. Bölgenin köklü ve kurumsal firmalarına vereceğimiz hizmetlerle markalara katma değer sağlayacağız. Adana’da yapacak çok işimiz var” dedi.

Sistem Global’in metotları hakkında da bilgi veren Karslıoğlu şunları söyledi:

“Müşterimizi 360 derece analiz eder ve katma değer yaratmaya odaklı bir çalışma ortamı yaratırız. Konusunda uzman ekibimiz, danışmanlık, yeminli mali müşavirlik, hukuk, vergi, denetim, bağımsız denetim, muhasebe yönetimi, teknik bordrolama ve eğitim çözümleri hizmetlerinin bütünleşik sunucusudur. Prosesleri müşterilerimiz adına harfiyen yerine getirirken, onlara sunacağımız farklı çözüm ve öneriler de geliştiririz. Dinleriz, anlarız, alternatifler önerir, sonuç alıncaya dek süreci takip ederiz. Biz müşteri odaklılık kavramını bir sözlük tanımının ötesinde, bir çalışma biçimi olarak kabul ediyoruz. Özellikle, Ar-Ge ve teknoloji odaklı devlet desteği, teşvik ve hibeler ile bu alandaki girişimler ve yatırımlar hakkındaki uzmanlığımız, müşterilerimize sunduğumuz çok yönlü hizmetlerimizi farklı kılar.”
Kaynak: İHA