Rizeli Heidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu olacak

Rize’de doğum yapan keçisini okul çantasında sırtında taşıyarak gündeme oturan Rizeli Hamdu Sena Bilgin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’ya davet edildi.

Rizeli Heidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu olacak
Rizeli Heidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu olacak
Doğum yapan keçisini okul çantasında sırtında taşıdığı fotoğrafları sosyal medyada yayınlanınca biranda fenomen olan ve çizgi film karakteri Heidi'ye benzetilen Rizeli Hamdu Sena Bilgin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Ankara'ya davet edildi.

Kardeşi ile keçi otlattıktan sonra dönüş yolunda kar yağışına yakalanan ve keçilerinden birinin doğum yapmasıyla yavruyu okul çantasına koyarak taşıdığı esnada ağabeyi tarafından çekilen fotoğrafın sosyal medyaya yüklenmesiyle fenomen olan Hamdu Sena, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Ankara'ya davet edildi. Annesi hayvanlara baktığı için babası ile birlikte Ankara'ya gidecek olan Hamdu Sena, Cumhurbaşkanı ile görüşmeye keçisi ile beraber gitmek istediğini belirterek, görüşmede yollarının yapılmasını isteyeceğini belirtti.

Yaylalarında yol olmadığını için herşeyi sırtlarında taşıdıklarını dile getiren Hamdu Sena, “Yetkililere söyledim ama yolumu kimse yapmadı. Tek sıkıntım yol keçilerimin bir kısmını sattım. Bu yol için para biriktiriyorum yolu kendim açacağım” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ile görüşeceğini belirten Hamdu Sena, hayalinin veteriner olduktan sonra Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olduğunu dile getirdi.
Kaynak: İHA