Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti


"Bir gece ansızın vurabiliriz"

İstanbul - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, "Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz" dedi.



"Deniz Baykal’ın sağlık durumu..."

Ankara - Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin, "Beynin daha da rahatladığını, ödem çözülme sürecinin devam ettiğini gördük. Deniz beyin zaman zaman cihazdan çıkarılsa da cihazlı solunum ve beyin destekli tedavileri devam ediyor" dedi.



Direksiyonda başbakan var

Elazığ - Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ’ın Ağın ilçesindeki Karamağra Köprüsü’nü havadan ve karadan inceledi. Yıldırım makam aracını kendisi kullandı.



FETÖ’den kaç tutuklu var ?

Ankara - Adalet Bakanlığı, FETÖ operasyonları kapsamında toplam 49 bin 697 kişinin tutuklu olduğunu, 8 bin 997 kişi hakkında yakalama kararı verildiğini, 738 kişinin ise gözaltında bulunduğunu açıkladı.



Şırnak’taki göçükte ölü sayısı 8’e çıktı

Şırnak - 7 kişinin hayatını kaybettiği maden göçüğünde yaralanan ve 5 gündür tedavisi süren Sıddık Kabak da hayatını kaybetti.



Ölü ele geçirilen terörist sayısı 5’e yükseldi

Bingöl’de, terör örgütü PKK’ya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında 1 terörist daha ölü ele geçirilirken, etkisiz hale getirilen terörist sayının 5 olduğu bildirildi.



Kadını raylara itti

Hong Kong - Hong Kong’da metro istasyonunda inanılmaz bir olay yaşandı.



Dikkatsizliğin bedeli ağır oldu

St. Petersburg - Rusya’nın St. Petersburg kentinde kontrolsüz şekilde yola çıkan yaya, feci kazada ağır şekilde yaralandı.

Kaynak: İHA