Erman Toroğlu'ndan Arda Turan'a kız arkadaş tavsiyesi

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Arda Turan'a kız arkadaş tavsiyesi
Erman Toroğlu'ndan Arda Turan'a kız arkadaş tavsiyesi
Habertürk ekranlarında yayınlanan Burası Haftasonu programına eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu konuk oldu. Toroğlu'nun hedefinde Barcelonalı futbolcu Arda Turan vardı. 

Arda Turan'ın Barcelona'dan bir ev tuttuğunu ve Türkiye'den arkadaşlarını davet ettiğini söyleyen Toroğlu, 'Barcelona gibi bir takıma gitmişsin. Dünyanın en iyi 3-4 takımından biri. Duyuyorum güzel bir ev tutmuş. Türkiye'den arkadaşları geliyormuş. Kardeşim ben Barcelona'ya gitseydim kesinlikle Türkiye'den bir arkadaş istemezdim. Barcelona'nın bayanlı erkekli bir çevresi var. Bekar da erkeksin. Güzel bir sevgili yaparsın, İspanyol kızı. Dil dile değerek yani konuşarak dil öğrenirsin. Barcelona'nın o güzel doğasında kol kola gezersin.' dedi.
 
Toroğlu, Arda Turan'ın takım arkdaşı Messi'nin düğününe katılamadığının hatırlatılması üzerine ise 'Bütün takım şikayetçi, lisanı iyi konuşamıyor. Arda'yı çok fazla tanımam ama bir yere gidiyorsunuz ve arkanızda Türkiye gibi bir ülke var. Orada bazı şeyleri güzel gösterin, iyi şeyler yapın. Nihat Kahveci gitti İspanya'ya çok başarılı oldu. Adam gitti oynadığı takımın alt yapısında çalıyor. sen Barcelona'ya gittin sen daha iyisini yap. ' ifadesini kullandı.