Çorlu TSO'da Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'' tamamlandı.

Çorlu TSO'da düzenlenen törende konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, sertifikalarını alan girişimci adaylarına başarılar diledi.

KOSGEB kanalıyla iş yapmak isteyenlere büyük bir desteğin var olduğunu söyleyen Kılıç, ''Bu sertifikaları almak yeterli değil, işe başladıktan sonra devamının gelmesi gerekmektedir. Diğer girişimcilere örnek olacağınızı düşünüyorum. Bu eğitimler sonucunda ithalat - ihracat yapabilecek girişimcilerimiz de çıkacaktır.'' dedi.

Çorlu TSO Bakanı İbrahim Gönül ise odanın çalışmalarına devam ettiğini belirterek, ''Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam etmektedir. Girişimcilerimizin Bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni eder, bizlere bu imkanı sağlayan KOSGEB adına Tolga Erkan'a ve iş birliği için İŞKUR adına sayın Vicdan Güçer'e teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA