Komşuya Ekmek Yapımına Giden Kadının Evi Yandı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir ikamette henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında ölen yada yaralanan olmaz iken yanan ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Evi yanan aile komşuya sığındı.

Komşuya Ekmek Yapımına Giden Kadının Evi Yandı
Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Bucak köyü Çakarlar Mahallesinde meydana geldi. Bir çocuğu ile birlikte yalnız yaşayan Belgin Ergönül adlı vatandaşın ikametinde kimsenin olmadığı bir saatte yangın çıktı. Bu sırada ev sahibi Belgin Ergönül’ün çocuğuyla birlikte komşularına yufka ekmek yapmak için gittiği kaydedildi. Yangını haber alan ev sahibi Ergönül ve vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye gelene kadar ikamet sahibi ve komşuları yangına kendi imkanları ile müdahale ettiler. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen yanan ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Evi yanan Belgin Ergönül’ün ise bir çocuğu ile komşularına sığındı. İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu ilk incelemede yangının evin önünde bulunan çalılıklarda başladığı ve sonradan eve sıçradığı kaydedildi.
Kaynak: İHA