AK Parti Burdur İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik: 'Bu coğrafyanın bize yüklediği bir kader var, bir tarih var, bir medeniyet var. Biz bunu sürdürmek zorundayız'

AK Parti Burdur İl Danışma Kurulu Toplantısı ve 6. Olağan Karamanlı Kongresi, Karamanlı Belediyesi sosyal tesislerinde yapıldı.

Divan Başkanlığını AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Adem Çakıcı'nın yaptığı toplantıda konuşan AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, sadece Türkiye'de yaşayan insanların değil, tüm dünyanın mağdur ve mazlumlarının, dünyadaki tüm Müslümanların Türkiye'ye, Türkiye'nin başındaki lidere baktığını, onun sözlerinin ve davranışlarının herkese umut verdiğini belirtti.

AK Parti'nin 16 yılda sıfırdan bugünkü noktalara geldiğini belirten Faki, "Oy oranı ve dünya çapında gösterilen hizmetleriyle, bir parti olarak bugünlere kadar geldik. Liderimizin vasfı, özellikleri, önderliği, tüm dünyaya ve bizlere örnek oldu. 'Dünya 5'ten büyüktür.' diyen liderimizin arkasında bizler sonuna kadar durmaya hazırız ve onun için ölmeye de hazırız." dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de bir ülkede en başta, siyasi istikrar ve siyasi güven olması gerektiğine dikkati çekti.

Suriye ve Irak'ta terör örgütleriyle devlet kurulmaya çalışıldığını kaydeden Özçelik, şöyle devam etti:

"Gezi olayları başarılı olsaydı devletleri kurmuşlardı. 17-25 Aralık yargı darbesi gerçekleşmiş olsaydı orada devletleri kurmuş olacaklardı. Bakın arka arkaya geliyor. Ve 15 Temmuz gibi hain ve alçak bir işgal girişimini sonuçlandırmış olsalardı, şimdi o bölgede o devletleri kurmuş, Amerika ve İsrail gelip oraya oturmuş olacaktı. Barzani falan bahane... Bu coğrafyanın bize yüklediği bir kader var, bir tarih var, bir medeniyet var. Biz bunu sürdürmek zorundayız."

Konuşmaların ardından İl Danışma Kurulu Toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti ve 6. Olağan Karamanlı Kongresi yapıldı.

Genel Kurul sonucunda seçime tek liste ile katılan Ömür Karakaya AK Parti Karamanlı İlçe Başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu üyeleri de "Hüseyin Sezer, Zafer Çoban, Mehmet Kafes, Ramazan Yiğit, Cengiz Akalın, Süleyman Gümüş, Süleyman Karakaş, Mehmet Akkaya, Nimet Akay ve Sergül Sakallı" oldu.
Kaynak: AA