Oyun Aletlerini Soydular

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinin merkezindeki çay bahçesinde bulunan ve 1 TL ile çalışan oyun aletleri, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce demirlerle kırılarak soyuldu.

Oyun Aletlerini Soydular
Bayramiç’te faaliyet gösteren bir çay bahçesinde bulunan oyun aletleri demirlerle kırılarak soyuldu. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezindeki Özgürlük Parkı olarak bilinen çay bahçesinde bulunan ve 1 TL ile çalışan oyun aletleri, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce demirlerle kırılarak soyuldu. Gece geç saatlerde çay bahçesine gelen kişi veya kişiler, oyun aletlerinin para toplanan bölümlerini demirler yardımıyla kırarak içindeki miktarı belirlenemeyen parayı aldı. Sabah saatlerinde çay bahçesine gelen işletmeciler, durumu fark ederek polise haber verdi. Oyun aletlerinde parmak izi taraması ve inceleme yapan polis ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Oyun aletlerinin daha önce de soyulduğunu ancak bu kez aletlere büyük zarar verildiğini dile getiren işletme sahibi Şennur Acar, "İşletmemizdeki oyun aletleri göz önünde durmasına rağmen bu hırsızlığı yapabiliyorlar. Şehir merkezinde, herkesin görebileceği bir yerde nasıl cesaret edebiliyorlar? Bu hırsızlardan yaka silker hale geldik. Daha önce de oyun aletleri soyulmuştu ancak bu kez durum daha vahim. Aletleri demirlerle kırmışlar ve bazılarını kullanılamaz hale getirmişler. Çalınan paranın yanında aletlere verilen zarar bizi üzdü. Bu hırsızlığı yapanların kısa sürede bulunmasını ve cezalandırılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA