Öğrencilerden Örnek Davranış

Van’ın Bahçesaray Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Cuma namazı öncesi merkez caminin temizliğini yaptı.

Öğrencilerden Örnek Davranış
Bahçesaray Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gelenek hale getirmek ve manevi bağaları canlı ve sımsıkı tutmak amacıyla Bahçesaray Merkez Camii’ne hem temizlik hemde ibadet amaçlı gidildi. Bahçesaray Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından caminin iç, dış, abdesthane ve çevre temizliği yapılarak halkla iç içe sımsıcak bir ortamda genç-yaşlı gönül gönüle Cuma namazı kılındı. Öğretmen ve öğrencilerin gönüllü ve istekli bir şekilde camiyi Cuma namazına kadar hazır hale getirmek için seferber olması Bahçesaray halkının takdirini topladı.

Bahçesaray Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Dayanç, bu uygulamanın gelenek haline gelerek devam etmesi için çalışmaları devam edeceğini söyledi.



Cami temizliği yapan öğrencilerin kendini duygulandırdığını ifade den AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, “Bugün cuma namazı öncesi dikkatimi çeken kendileri küçük yüreği büyük kahramanlar tarafından merkez caminin her tarafı didik didik temizleyen bu güzel kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca bu organizasyonu imza atan başta Bahçesaray Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Dayanç ve değerli ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva’ya çok teşekkür ederim. Yerinde anlamlı güzel çalışma için sizleri canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA