Kaymakamlıktan Engelli Çocuğa Ameliyat Desteği

Araban Kaymakamlığı desteğiyle 7 yaşındaki yürüme engelli Medine Yağmur Polat'ın ameliyatı yaptırıldı.

Araban Kaymakamı Emin Bağlı, sol bacağında doğuştan ortopedik engeli bulunan ilkokul 1. sınıf öğrencisi Medine Yağmur Polat'ın ailesinin talebi üzerine, ameliyat ve tedavi masraflarının İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce karşılanması talimatını verdi.

Bağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Medine Yağmur Polat'ın durumunu Yenialtıntaş Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyareti sırasında öğrendiğini belirtti.

Yağmur'un babası Kemal ve annesi Selcan Polat'ın kendisinden ameliyat için destek istediğini ifade eden Bağlı, Yağmur'u ameliyat ve tedavi ettirmek üzere Gaziantep'teki Medikal Park Hastanesine gönderdiklerini söyledi.

Çocuğun ameliyatının hastane yetkililerinin de katkılarıyla yapıldığını belirten Bağlı, Yağmur'u hastanede ziyaret ettiğini ve operasyonun başarılı geçtiğini öğrendiğini kaydetti.

Bağlı, "İnşallah küçük kızımız Medine Yağmur, bundan sonraki hayatını yürüyerek sürdürür, okuluna yürüyerek gidip gelebilir. Araban Kaymakamlığı olarak hükümetimizin vakfımıza sağladığı imkanları insanımızın sağlık, eğitim, barınma gibi ihtiyaçları doğrultusunda kullanmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA