Kaymakam Vardar, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Kaymakam Vardar, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, Özalp İmam Hatip Anadolu Lisesinde verilen yemekte mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yemeğin ardından yapılan toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Vardar, “Bu yıl yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı.

Bunu bir kampanya haline getirerek önce kamu personelinin, daha sonra muhtarlarımızda bunu vatandaşlara izah ederek nüfus müdürlüğümüze gelip yeni kimliklerin almaları için bir çalışma yapmanızı istiyorum. Muhtarlardan beklediniz budur. Mahallenizde bulunan vatandaşlarımıza bu durumu iletip yeni kimlik kartları biran önce gelip alsınlar. Bunu hızlı bir şekilde bitirmek istiyoruz. İlçe olarak yeni kimlik kartları alım noktasın çok iyi yerde oluğumuzu söyleyemem. Bu konuda vatandaşlarımız yaklaşık olarak yüzde 10 yeni kimlik kartı almış. Muhtarlarımızla bunu halkımıza duyurarak bu oranı hep beraber artıralım” dedi.

Belediyenin çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendiren Vardar, “Belediye olarak bu sene çok ciddi çalışmalar yaptık. Parke taşı, parklar ışıklandırmalar, okullarımıza yapmış olduğumuz yatırımlar olsun bu sene belediyemiz çok yatırımlar yaptık. Bunları gerek medya ve sosyal medya aracılığı toplu olarak halkımız ile paylaşacağız. Malum artık sezon sonuna geliyoruz. Son 1- 1,5 ayımız kaldı. Onu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yatırımlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüz de yıl itibarları ile tüm mahallerimizde yatırım yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA