Kafaoğlu, Muhtarları Unutmadı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Kafaoğlu “Muhtarlardan istifade eden siyasetçiler her zaman başarılı olur” dedi.

Kafaoğlu, Muhtarları Unutmadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini ve 19 Ekim tarihini muhtarlar günü ilan ettiğini ifade eden Başkan Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bu yana muhtarlarla her zaman iç içe olduklarını, sık sık fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Kafaoğlu mahallelerde yapılacak çalışmalarda muhtarların fikirlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Kafaoğlu muhtarların anlamlı günlerini kutladı.

Siyasetçiler için muhtarların önemine değinen Kafaoğlu muhtarların hiçbir siyasi parti desteği olmadan kendi hür iradesiyle seçildiğini, mahalleye hakim kişiler olduğunu belirtti.

Her zaman muhtarların tecrübesinden ve birikiminden faydalandığını vurgulayan Kafaoğlu “Hergün yoğun programlar sonrası yorgun olmuyorum çünkü enerjimi muhtarların desteği ile depoluyorum. Muhtarlar demokrasinin beşiğidir. Muhtarlarla olmaktan ve çalışmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Kaynak: İHA