Başkan Çakır'ın Darende Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri gezip, bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Çakır, Darende Belediyesini de gittiği ziyaretinde Başkanvekili Doğan, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette açıklama yapan Çakır, "Memleketimize hizmet yolunda yürürken gölgelerinde yol aldığımız değerli büyüklerimizi, doğup büyüdüğümüz yerlerde ziyaret ettik. Dua aldık. Geçmişi solumak, çocukluğumuzun masumiyet havasını teneffüs etmekten çok mutlu olduk. Sıla-i rahim'de bereket vardır müjdesine inşallah ulaşmışızdır." dedi.

Mahalle sakinleri ile birlikte Kılıçbağı, Beybağı, Sayfiye, Nadir mahallelerini kapsayan istinat duvarı çalışmalarını da inceleyen Çakır, kısa bir süre sonra taş duçar ve yol açma çalışmalarının tamamlanacağını aktardı.

Başkan Çakır beraberindeki heyetle birlikte, Hacılar, Sıragoz, Baytarbağı ve Çukurkaya mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu üzerindeki köprüde incelmelerde bulundu.

Çakır, kısa bir süre önce tamamlanan köprü ile birlikte bozuk olan yol çalışmalarına da başlanacağını sözlerine ekledi.

Çakır'a ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende Belediye Başkanvekili Murat Doğan, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

Kaynak: AA