SESOB Başkanı Köksal'ın Ziyaretleri

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Müdürlüğü'ne atanan Yavuz Atış’ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan açıklamaya göre, banka şube müdürü Nurdan Toka’nın emekliye ayrılması üzerine şube müdürlüğüne atanan Yavuz Atış’ı ziyaret eden Köksal, bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra görevinde başarı diledi. Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Müdürlüğü ile aynı binada hizmet verdiklerini aktaran Köksal, “Esnaf teşkilatı olarak Ziraat Bankası ile her zaman uyumlu çalışıyoruz. Bankamız ve çalışanları her zaman esnafımıza yardımcı oluyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bankamızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atış ise 7 yıldır Kümbet Şube Müdürlüğü görevinde bulunduğu için Sivas’ı ve Sivaslıları çok yakından tanıdığını ve sevdiğini belirtti. Atış, Sivas’ta görev yapmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, her zaman örnek aldığı, görüş alışverişinde bulunduğu esnaf teşkilatının başkanı Beşir Köksal’a da ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA