Hak-İş Özel Statülü Personel İstihdamına Karşı

Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Tokat İl Başkanı Resul Demir, sendika olarak özel statülü personel istihdamına ve benzeri oluşumlara karşı olduklarını ifade ederek,” Bu arkadaşlarımızın tamamı kadrolu işçi olmalı ve sendikal hakları ellerinden alınmamalıdır" dedi.

Hak-İş Özel Statülü Personel İstihdamına Karşı
Taşeron işçilerin kadro beklentisi gündemdeki yerini korumaya devam ederken sendika binasında açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Tokat İl Başkanı Resul Demir, Tokat merkez ve ilçelerinde 3 bin 500’e yakın üyeleri olduğunu, tüm üyelerinin bu soruna acil çözüm bulunmasını beklediklerini söyledi.



Hak-İş olarak özel statülü personel istihdamına ve benzeri oluşumlara karşı olduklarını ifade eden Demir,"Bu arkadaşlarımızın tamamı kadrolu işçi olmalı ve sendikal hakları ellerinden alınmamalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Çalışma Bakanımızdan arkadaşlarımız adına tek ricamız, lütfen artık bu işi sonlandıralım, mağduriyetleri önleyelim. Bu arkadaşlarımız huzurlu olursa milletimiz de huzurlu olur. Bu yara artık kangren olmadan geçici olarak değil, kalıcı olarak iyileştirilmelidir. Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve ekibinin gecesini gündüzüne katarak bu sorunun çözülmesi için çaba gösterdiklerine bizzat şahidim. Hiç merak etmeyin, inşallah bu iş tüm arkadaşlarımızın hayrına en güzel şekilde çözülecektir ve buna kalpten inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA