Erzurum'da 'Umre' Coşkusu

Özel bir firma tarafından her yıl düzenlenen ‘Umre Kampanyası’ bu yılda yoğun ilgi gördü.

Erzurum'da 'Umre' Coşkusu
Bu yıl 3. Geleneksel Umre Kampanyasında, şirket bünyesinden alışveriş yapan binlerce vatandaş arasından 17 nasipli kutsal beldelere gitmeye hak kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Serince Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Barakalı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Serince Mağazaları Genel Müdürü Lütfü Barakalı ve yüzlerce Peygamber aşığı Erzurumlu katıldı.

Programa katılım sağlayan diğer misafir protokolün konuşmalarının ardından, Program Sunucusu ve Şiir Yorumcusu Abdullah Çelik’in okuduğu şiir ve naat’ın ardından Ünlü İlahi Sanatçısı Sedat Uçan ve Peker Kardeşler sahne aldı. Salonda bulunan vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatan Sedat Uçan ve Ekibi, Umre çekilişinin ardından tekrar sahne aldı.

Eserleriyle gönülleri fetheden Uçan, bazı eserlerin arasında Sunucu Abdullah Çelik ile yaptığı düetler, salonda bulunan dinleyicilerden tam not aldı.
Kaynak: İHA