Başkan Akdoğan'dan İtfaiye Personeline Kutlama Ziyareti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İtfaiye Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Akdoğan'dan İtfaiye Personeline Kutlama Ziyareti
Müdürlüğün birimlerini gezen Başkan Akdoğan itfaiye Müdürü Latif Boran’dan bilgi aldı. Başkan Akdoğan itfaiye teşkilatının günün 24 saati hizmet veren bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. Niğde Belediyesi olarak itfaiyecilik adına çok önemli gelişmeler sağladıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, altyapı ve teknik donanım olarak önemli gelişmeler kaydettiklerini ve personelin de sürekli eğitim alarak alanında uzmanlaştığının altını çizdi. Başkan Akdoğan, Türkiye’de sadece 5 büyükşehirde olan 55 metre merdivenli itfaiye aracına sahip olduklarını vurguladı.

Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi, itfaiye alanında da önemli kazanımlar elde ettiğini belirtti.

Akdoğan, İtfaiye Teşkilatının 303. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, teşkilat personeline kazasız ve belasız hayırlı görevler diledi.

Başkan Akdoğan Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürü Latif Boran ve itfaiye personeliyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA