Bakan Gül'den MHP'li Başkana Telefon

Adalet bakanı Abdülhamit Gül, Nizip Yolu ile ilgili açıklamalar yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan’ı telefonla arayarak, konuya el attıklarını söyledi.

Bakan Gül'den MHP'li Başkana Telefon
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, geçtiğimiz hafta gündem değerlendirmesinde, Nizip Yolu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan’ı telefonla arayarak, bu konuya el attıklarını ifade etti.

Adalet Bakanı Gül, MHP İl Başkanı Taşdoğan’a ihalenin daha önce yapıldığını, ancak bazı durumlardan dolayı sürecin uzadığını, şimdi ise şantiyenin kurulduğunu vurguladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Taşdoğan ise Bakan Gül’e teşekkür ederek, "MHP olarak şehrimizin gündemini yakından takip ettiğimizi ve gündeme dair gereken hassasiyeti gösterdiğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Nizip Yolu ile ilgili yaptığımız açıklamaya, Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül’den yanıt geldi. Kendisi konuyla ilgilendiklerini, ihalenin de daha önce yapıldığını, ancak bazı sorunlardan dolayı inşaatın başlamadığını söyledi.

Şimdi ise, bu konuyla ilgili şantiyenin kurulduğunu ifade etti.

İlgisinden dolayı sayın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e teşekkür ederiz. MHP olarak bu yolun bitimine kadar takipçisi olmaya devam edeceğimizi de bir kez daha ifade ederiz” dedi.

Kaynak: İHA