TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği Açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ağrı İl Temsilciliği Vali Süleyman Elban, ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’in katılımıyla törenle açıldı.

TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği Açıldı
TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği düzenlenen törenin ardından hizmete açıldı. Törene, Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA il temsilcisi Abdurrahman Erim, kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kur’an’ı Kerim ve okunan dualarla başlayan programda konuşan Vali Süleyman Elban, ülkelerin en kıymetli varlıklarının insanlar olduğunu söyledi.

Bu insanlar içerisinde daha değerli olanların gelecek nesillere hazırlanan ve ülkeyi yönetecek, ülkenin siyaset ve ekonomisine hakim kalacak gençler olduğunu belirtti.

Vali Elban, “Bu gençler içerisinde de en kıymetli olanı donanımlı şahsiyetli ve birikimli olan gençlerdir. Her devletin, milletin ve her ülkenin iddiası da donanımlı şahsiyetli geleceğe emin adımlarla yürüyebilen bir gençlik yetiştirmektir. Devletimizin de aslında anayasal sorumluluğu budur. Ama tek başına devletin bunları sağlayabilmesi, yetişebilmesi ya da 4 başı mamur bir şekilde bunu sağlaması her zaman mümkün olmayabilir. Her devlet için her ülke için geçerlidir. İşte o zaman bu eksikliği giderebilmek bunu sağlayabilecek çok kıymetli kurumlara, gönül insanına ve neferlere ihtiyaç var. Ülkemizde özellikle son dönemlerde bu açığı kapatmak ve gençlerimizi geleceğe bu manada hazırlamak üzere faaliyet gösteren kurumların başında da Türkiye Gençlik Vakfı geliyor. Çok süratli bir şekilde de bu sorumluluğu üstlendi” dedi.

Kaynak: İHA