Muhtarlar Ayanalıgöl Mağarasını Gezdi

İçel Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ’Muhtarlar Buluşması’nın ikinci gününde muhtarlar Aydıncık ilçesinde Aynalıgöl Mağarasını gezdi.

Muhtarlar Ayanalıgöl Mağarasını Gezdi
İçel’in Aydıncık ilçesi sınırları içerisinde yer alan, Türkiye’nin en güzel mağaralarından biri olarak görülen ve 18 yıl önce bir çoban tarafından bulunan Aynalıgöl Mağarasını ziyaret eden muhtarlar, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.

’Muhtarlar Buluşması’nın ikinci gününde Aynalıgöl’ü ziyaret eden muhtarlardan Erdemli Koyuncu Mahalle Muhtarı Zübeyir Aslan, “Ben 1998 yılından bu yana muhtarlık yapıyorum, 50 küsur yaşındayım ama bugün doğdum. Muhtarlarına böyle bir gezi yapan, bize buraları görme fırsatını sunan ve bizlere sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

’Yeraltındaki Pamukkale’ diye anılan Aynalıgöl Mağarasını gezen Silifke Seydili Mahalle Muhtarı Mustafa Doğan ise Türkiye’nin güzelliklerinden bir tanesi olan Aynalıgöl’ü gördüklerini belirterek, “Burada başka yerde göremeyeceğimiz bir ortam oluşturduğu için Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyoruz. Bu güzellikleri ben başta olmak üzere, çoğu muhtarımız kırsaldan geldiği için göremeyecekti. Hiçbir muhtarın göremeyeceği Çanakkale gezisine de değinmek istiyorum. Çanakkale’yi de herkes hayal eder ama gidemezdi. Bizi Başkanımız götürdü ve orada geçmişimize döndük” diye konuştu.

Kaynak: İHA