Marmaris Belediye Başkanı Acar, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Acar: 'Bugün Türkiye'de altyapısını tamamen bitirmiş olan bir yaşam bölgesine sahibiz, bununla iftihar edebiliriz'.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris'in altyapı sorunu olmadığını bildirdi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çıldır Mahallesinde bulunan bir restoranda, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Başkan Acar, kamu hizmeti yapan muhtarların gönüllülük esasına göre bir nefer gibi çalıştığını söyledi.

Marmaris'in çıtasının çok yüksek olduğunu, dışarıdan gelenlerin Marmaris'in düzenli, temiz ve güzel bir ilçe olduğunu anlattığını belirten Acar, "Sizlerle birlikte, belediye çalışanlarımızla birlikte, duyarlı tüm kent yaşayanımızla birlikte, amacımız Marmaris'in çıtasını daha yukarıya taşıyabilmek. Bu sadece benim başardığım iş değil, bu bir ekip işi, bu sizlerinde katkılarıyla olan şeyler." dedi.

Marmaris'te gençlerin spor alanları ve kültürel amaçlı tesisler istediğini anlatan Acar, "Altyapı ile ilgili en ufak bir sorunumuz yok. Bugün Türkiye'de altyapısını tamamen bitirmiş olan bir yaşam bölgesine sahibiz, bununla iftihar edebiliriz." diye konuştu.

Acar, altyapı ile ilgili Büyükşehir Yasasından sonra Muğla Büyükşehir Belediyesinin ilçe merkezine yatırım yapma ihtiyacı olmadığını vurgularken, "İlçe merkezinde su sıkıntımız yok. Bazı mahallelerimizde imar, su, altyapı sorunları var. Bunu da büyükşehir ve bakanlıklarla birlikte çözüme kavuşturmalıyız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA