'KTO Businnes Card' İlgi Gördü

Kayseri Ticaret Odası (KTO) üyeleri, "KTO Businnes Card"a ilgi gösteriyor.

KTO'dan yapılan açıklamaya göre, hafta içi her gün saat 10.00 ve 16.00’da yapılan tanıtım toplantılarına katılan oda üyeleri, KTO Businnes Card’ın getirdiği yenilikleri ve özellikleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’dan dinliyor.

Kısa süre önce uygulanmaya başlayan ve öncelikle Kayseri havalimanından KTO üyelerinin yapacağı uçuşlarda sıra beklemeden özel geçiş hakkı (CIP) hizmeti sağlayan KTO Businnes Card, şimdiden yüzlerce üyeye ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hiçyılmaz, oda üyelerine fayda sağlamak amacıyla hazırladıkları projelerden biri olan KTO Businnes Card’ın üyelerden büyük ilgi görmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

Hiçyılmaz, "KTO Businnes Card’ın tanıtımı ve üyelerimize takdim edilmesi için düzenlediğimiz toplantılarımızı sürdürüyoruz. Meslek komitesi gruplarında yer alan üyelerimiz, hem komite toplantılarına katılarak görüşlerini bizlerle paylaşmış oluyor hem de karttan alıyor. Bu kartın getireceği olanakları dinleyen üyelerimiz, bizlere teşekkür ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA