Havran'da Kaymakam Aydın Havran Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti

Balıkesir’in Havran İlçesinde, Kaymakam Aydın Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti. Müdür Hasan Çam’dan bilgi alan Aydın, kursiyerlerle sohbet etti.

Havran'da Kaymakam Aydın Havran Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti
Kaymakam Şeref Aydın’ın ziyaretine Havran Kaymakam Refiki Berker Çırak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu’da katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Çam tarafından karşılanan Aydın, kurumun işleyişi hakkında bilgi alırken, kurs salonlarını gezdi ve kursiyerlerle sohbet etti. Kurum Müdürü Hasan Çam yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, ”Körfez Bölgesinde yapılmayanları yaparak açtığımız kurslarla öncelikle istihdam hareketliliğine katkıda bulunuyoruz. Bununla birlikte kaybolmaya yüz tutmuş sanat dallarımızı canlandırmak ve vatandaşlarımızın ilgileri ve istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda etkinliğimizi artırmak istiyoruz. Özellikle seramik, cam işlemeciliği ve aşçılık kursları ile Körfez Bölgesinde vatandaşlarımıza iş olanağı oluşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın açılan kurslara ilgisi her geçen gün artmakta, şimdiden geçen yıl ki kursiyer sayımızın iki katından fazlasına ulaşmış durumdayız” dedi.

Kaymakam Aydın’da, başarılı çalışmaları nedeniyle Müdür Hasan Çam’ı tebrik etti.
Kaynak: İHA