Düzce'de korkunç olay

Düzce'de bir parkta sinir krizi geçirince sağlık ekibi tarafından hastaneye götürülen 20 yaşındaki H.K'nın bir evde 5 kişinin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı.

Düzce'de korkunç olay
Düzce'de korkunç olay
Öğle saatlerinde Küçüksu Parkı'nda sinir krizi geçiren genç kadını görenler, 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık ekibi, H.K.'ya müdahale ettikten sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan araştırmada H.K.'nin, ailesinin kayıp başvurusu üzerine 3 aydır arandığı ortaya çıktı.

H.K., ifadesinde, kentte kafede garson olarak çalışırken isminin D.H. olduğunu ve avukatlık yaptığını söyleyen kişi ile tanıştığını belirtti. H.K., 1 ay arkadaşlık yaptığı bu kişinin yalan söylediğini ve cezaevi firarisi olduğunu öğrenince ise ayrıldığını anlattı.

H.K., ayrıldıktan sonra sabah işe giderken bu kişinin kendisini zorla bir araca bindirip kaçırdığını, İstanbul'da bir evde tuttuğunu ve onunla birlikte 5 kişinin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.Bir yolunu bulup evden kaçtığını anlatan H.K., otostop çekerek Düzce'ye geldiğini ve başına gelenler nedeniyle evine gidemediğini ileri sürdü.

H.K.'nin şikayetçi olması üzerine Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma, H.K.'ya tecavüz ettiği ileri sürülen 5 kişinin kimlik ve eşkallerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.