Bozbey Hayatını Kaybeden Muhtarın Son İsteğini Yerine Getiriyor

Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’nde 23 yılı aşkın süre muhtarlık yapan ve görevi başında hayatını kaybeden Hüseyin Ormanlı’nın son isteği Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından yerine getiriliyor.

Bozbey Hayatını Kaybeden Muhtarın Son İsteğini Yerine Getiriyor
Nilüfer Belediyesi’nin Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Nilüferli muhtarların katıldığı buluşmada, görevi başında hayatını kaybeden Fethiye Mahallesi’nin 23 yıllık muhtarı Hüseyin Ormanlı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve arkadaşları tarafından anıldı. Etkinliğin en duygusal anları ise Fethiye Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ormanlı’nın hayatını kaybetmeden birkaç gün önce sosyal medya üzerinden Başkan Bozbey’e yaptığı çağrının ekranda izlenmesi sırasında yaşandı. Görüntüde, Başkan Mustafa Bozbey’e seslenen Ormanlı, ”Sayın belediye başkanım, hasta halimle bizim pazar alanının ne zaman yapılacağını sizden duymak istiyorum. Aynı zamanda halkın da bu konuda beklentisi var. Yapılırsa belediye başkanımızın da bizim de güzel puan alacağımızı sanıyorum. Sizlere saygılar sunuyorum” dedi.

Bu mesajından birkaç gün sonra hayatını kaybeden muhtar Hüseyin Ormanlı’nın bu çağrısına Başkan Bozbey, bütün muhtarların katıldığı buluşmada yanıt verdi. Başkan Mustafa Bozbey, “Ben bunun cevabını kendisine sosyal medya üzerinden vermiştim. Madem Muhtarlar Günü’ndeyiz buradan bir kez daha açıklıyayım. O pazar alanının inşası başlıyor. Ayrıca hem pazar alanına hem de pazar alanının önünden geçen caddeye Hüseyin muhtarımızın adının verilmesini mahalle komitemize öneriyorum” dedi.

Başkan Bozbey’in bu açıklaması toplantıdaki muhtarlar tarafından da alkışlarla desteklendi.
Kaynak: İHA