Başkan Tiryaki'den Uğurlama

Altındağ Belediyesinin düzenlediği kültür gezileri aralıksız devam ediyor. Gezi uğurlamalarına Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de katılıyor.

Bugüne kadar binlerce kişiyi kültür gezileriyle buluşturan Altındağ Belediyesi, kültür gezilerini eğitim seferberliğinin bir parçası olarak görüyor. Önce, gece geç saatlerde saat 23:30’da Altındağlı beyleri, Edirne ve İstanbul gezisine yolcu eden Başkan Tiryaki, ardından da sabah saat 07.00’de Altındağlı kadınları Bilecik gezisine uğurladı.

Hem gece hem sabah erken saatte Başkan Tiryaki’yi karşılarında gören Altındağlılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Tatile değil tarihe yolculuk

Kültür gezilerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Tiryaki, gezilerden hem kadınların hem çocukların hem de erkeklerin faydalandığını belirtti.

Gezi kapsamındaki yerlerin özenle seçildiğini ifade eden Başkan Tiryaki, "Vatandaşlarımızı turistik tatile götürmüyoruz. Onlara katkı sağlayacak, tarih ve kültürümüzü görerek öğrenecekleri yerleri seçiyoruz. Bunlar arasında Çanakkale ilk sırada Bursa’yı, Edirne’yi, Şanlıurfa’yı, Konya’yı, İstanbul’u ve Hacı Bektaş’ı da unutmamak gerek. Bu yıl Bilecik, Amasya ve Tokat’ı da gezilerimize dahil ettik. Herkese hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA