Başkan Karaosmanoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gazi Akçakoca Bilgievi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yoğun mesaisinden fırsat bulduğu ilk anda çocuklarla bir araya geliyor. Son olarak Gazi Akçakoca Bilgievi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz bu Bilgievlerini sizler için yaptık. Sizler iyi eğitim görün ve hayata iyi hazırlanın istiyoruz. Çünkü sizler bizim yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Avrupa’daki çocuk eğitim anlamında nelere sahipse sizlerin aynı koşullara sahip olmanızı istiyor ve bunun için çalışıyoruz. Çünkü bizim çocuklarımız her şeyin en iyisine layık” dedi.

Çocuklardan bir tek isteği olduğunu da kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler sadece derslerine çalışın. Bu vatana, millete ve ailelerinize hayırlı birer evlat olun. Gerisi bizim işimiz. Sizlerin iyi yetişmesi için ne gerekiyorsa yapıyor ve yapacağız” dedi.

Öğrenciler, elleriyle yaptıkları çeşitli hediyeleri Başkan Karaosmanoğlu’na hediye ederken Başkan ise öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gazi Akçaokca Bilgievi’nde öğrenci velileriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ailelere çocuklarını Bilgievi’ne gönderdikleri için teşekkür etti. Çocuğu okula göndermekle ailelerin görevini yerine getirmiş olmayacağını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler her zaman çocuklarınızı takip edeceksiniz. Onların geleceği sizlerin elinizde. Bizler de elimizden geleni yapacağız. Hepimizin tek amacı; bu çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları olmalı. Onlar iyi yetişirse, ülkemiz de güçlü olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA