Başkan Eşkinat Süleymanpaşa Muhtarlarını Ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Tarihi Belediye Binası’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’la birlikte Süleymanpaşalı muhtarları ağırlayan Eşkinat, mahallelerin sorunlarını dinledi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Eşkinat Süleymanpaşa Muhtarlarını Ağırladı
19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törene katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, merkez ve köyden dönüşen mahalle muhtarları ile sohbet ederek günlerini kutladı.

Tören, Atatürk Anıtı’na Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği’nin çelenginin sunulması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Turgut’un konuşması ile tören sona erdi.

Muhtarları tarihi binada ağırladı

Başkan Eşkinat, tören sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Tarihi Belediye Binası’nda muhtarları ağırladı. Muhtarlar kendi mahalleleri ile ilgili sorunları dile getirirken Eşkinat da Albayrak ile birlikte hem sorunlarla yakından ilgilendi hem de yeni çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulundu.
Kaynak: İHA