Başkan Ay, Muhtarlar Buluşmasına Katıldı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından düzenlenen yemek davetine katıldı.

Başkan Ay, Muhtarlar Buluşmasına Katıldı
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından Pelemir Otel’de düzenlenen yemek organizasyonuna başta Düzce Valisi Zülkif Dağlı olmak üzere, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mansur Bilgin ve Düzce mahalle muhtarları da katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay çalışmaların muhtarlarla iş birliği içinde yürütüleceğine dikkat çekerek “biliyorsunuz yeni göreve başladım, dolayısıyla hızlı bir şekilde ziyaretimize gelenlerden talepleri dinliyoruz, müdürlerimizden brifing alıyoruz, sorunları tespit ediyoruz. Bu görüşmelerle kendimize çalışma planı oluşturuyoruz. Dün de Ankara’da sayın bakanımızla bir araya geldik, belediye başkanlarımızla birlikte bir koordinasyon toplantısı yaptık. Şunu belirtmek isterim; benim telefonum her zaman herkese açıktır. Bütün arkadaşlar bir sorun olduğunda bana direk ulaşabilirsiniz. Kısa zamanda başarılı işler yapacağız, kapımız herkese açıktır. Bugün burada değerli valimiz başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Toplantı sonunda Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mansur Bilgin’e 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA