Bakan Yardımcısı Çiçek;'Elazığ'da Ciddi Yatırımlar Oluşabilir'

Yerli ve yabancı yatırımcının bölgeye gelmek üzere bir hareket halinde olduğunu belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek, projelerin onaylanması halinde Elazığ’da ciddi yatırımlar oluşabileceğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Çiçek;'Elazığ'da Ciddi Yatırımlar Oluşabilir'
Programları kapsamında Elazığ’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çiçek, AK Parti Elazığ İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Çiçek, Elazığ’ın ilerleme kabiliyeti olan bir şehir olduğunu ifade etti.

Elazığ’da yatırımcı cazibesi ve beklentisi olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Çiçek, “Yerli ve yabancı yatırımcının bölgeye gelmek üzere bir hareket halinde olduğunu görüyoruz. Verilen projeler seçildiği takdirde burada ciddi yatırımlar oluşabileceğini görüyoruz. Dolayısıyla bu talep geldiği takdirde o talebi en hızlı bir şekilde hayata geçirmeye biz hazırız. Elazığ bizim çok değer verdiğimiz bir il. Bölgede ilerleme kabiliyeti olan bir il . Onu görüyorum"dedi.

Organize Sanayi Bölgesinin kendisinin çok ilgisini çektiğini de dile getiren Çiçek, içerisinde iyi firmalar olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA