Sarıgöl'de 'Hayat Boyu Öğrenme Programı'

Sarıgöl'de İlçe Milli Eğitim, İlçe Halk Eğitim ve Sarıgöl Kredi ve Yurtlar Şube Müdürlüğü arasında 184 öğrenciyi kapsayan "Hayat Boyu Öğrenme Programı" düzenlenen törenle ön protokolü imzalandı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Hasan Oruç, Sarıgöl KYK Şube Müdürü Mehmet Erkoç'un katılımıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Protokolle KYK'da kalan öğrencilere işaret dili, resim, yabancı dil, bilgisayar, sosyal ve kişisel gelişmesini destekleme, müzik, ergenlik ve gençlik psikoloji, Kuran-ı Kerim ve tecvit kursları açılacak.

Halk Eğitimi Müdürü Oruç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan öğretim proğramları gereği imzalanan protokolle öğrencilere ders vereceklerini belirterek, "Kurslar 120 saat olacak ve kurslarımızı tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları verilecek. Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirme ve hayat boyunca gerekli olacak bilgileri kurslarımızda elde edeceklerdir." dedi.

Kaynak: AA