Kayapınar Yolu Genişliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’ni Manisa-İzmir yoluna bağlayan 2,5 kilometrelik yolu yeniliyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ile birlikte çalışmaları inceleyen Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, “Daracık yolda, iki aracın yan yana geçemediği bir yoldan genişletilmiş bir yola kavuştuk. E-5 karayolu oldu diyebiliriz. Elinize sağlık” dedi.

Kayapınar Yolu Genişliyor
İl genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşları ulaşımlarını daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’ni Manisa-İzmir karayoluna bağlayan yolda gerçekleştirdiği genişletmenin ardından şimdi de asfalt çalışmalarına start verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir de Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay ve Mahalle Muhtarı Ferzende Eren ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir, mahalle muhtarının çalışma gerçekleştirilmesi yönünde bir talebi olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıl aşağı Kayapınar Mahallesine bağlanan 3 kilometrelik yolunu yapmıştık. Bu sene de burayı talep ediyordu. Burası mahallemizi Manisa-İzmir yoluna bağlayan yol. Arkadaşlarımız burada daha önce yolun dolgularını, menfezlerini tamamladı. Aynı zamanda genişletme çalışması da yapıldı. Bugün itibariyle de asfalt dökümüne başlanıldı. 2,5 kilometre 1. Kat asfalt çalışması yapıyoruz. Muhtarım bu konuyu çok takip etmişti. Ekiplerimizin müsait olduğu bir zamanı bekliyorduk. Burası merkezde olduğu için her an gelip yapabileceğimiz bir noktaydı. Mevsim bitmeden de mahallemizin yolunu tamamlamış olduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Mahalle Muhtarı Ferzende Eren ise, “Gerçekten de 3,5 yıldan bu yana Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Manisalı olarak gurur duyuyoruz. Diğer illere baktığımızda Manisa’da çok hizmetler oluyor. Vatandaşlarımız bu yolu bekliyordu. Daracık yolda iki aracın yan yana geçemediği bir yoldan genişletilmiş bir yola kavuştuk. E-5 karayolu oldu diyebiliriz. Elinize sağlık. Emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA