İTSO'nun Fuar Turuna Büyük İlgi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 7. Meslek Komitesi üyesi 93 kişilik heyet, İstanbul’da düzenlenen İNTERMOB 2017’yi ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nı ziyaret etti.

İTSO'nun Fuar Turuna Büyük İlgi
14 Ekim-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen İNTERMOB 2017 - 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile bu fuarla eş zamanlı düzenlenen Ağaç İşleme Makinesi 2017 - 30. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı, sektörün öncü firmalarını bir araya getirdi. Her iki sektör açısından çok önemli olan fuarlarda, Asya ve Avrupa’daki öncü firmalar yeni ürünleri sergiledi.

İTSO’nun düzenlediği ücretsiz fuar gezisine katılan İnegöllü imalatçılar, sektör eğilimlerinin belirlendiği fuarda sergilenen son teknoloji makineleri ve sektörlerindeki yenilikleri gözlemle ve fırsatı buldular. Fuar gezisine katılan firmaların temsilcileri, sektörel gelişmeleri yakından görme fırsatı bulduklarını belirterek, “Bu tür organizasyonları, sektörümüzdeki gelişmeleri takip etmek ve buna göre işlerimizi geliştirmek açısından çok önemli buluyoruz. Son derece yararlı bir organizasyon oldu. Bize bu fırsatı sağlayan oda yönetimimize teşekkür ederiz” dediler.

Öte yandan, fuarda İnegöl’den İTSO üyesi 25 firma stant açtı. Firmaları ziyaret eden İTSO Yönetim Kurulu üyesi Oktay Can ile odanın makine ve metal sektöründe faaliyet gösterenlerin yer aldığı 7. Meslek Komitesi’nin Başkanı Ogün Şencan, stant açan firmaları tek tek ziyaret etti. Ziyarette İnegöllü firmaların temsilcilerine İTSO adına çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA