İl Protokol Üyeleri POMEM Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’la birlikte il protokol üyeleri Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileriyle bir araya geldi

İl Protokol Üyeleri POMEM Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Vali Büyükakın, kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla yaptığı ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’tan imar planı, inşaat, çevre düzeni, çevre kirliliği ve kentsel dönüşüm ile laboratuvar bölümleri gibi müdürlüğün çalışmaları hakkında brifing alan Vali Büyükakın, çalışmalarında başarı diledi.

Vali Büyükakın, daha sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Suat Günbey’i ziyaretinde bir süre sohbet ederek, ziyaret defterini imzaladı.

Burada Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Hamza Çömez, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kamil Kaya, Bilecik İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey ile birlikte 19. Dönem POMEM Özel Harekat aday öğrencilerle yemekte buluşan Vali Büyükakın, öğrencilere eğitimlerinde ve görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA