Engelsiz Yaşam Korosu Çalışmaları

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından kurulan Engelsiz Yaşam Korosu çalışmalara başladı.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde şef Necmi Özgül yönetiminde başlayan çalışmalarda, Türk Halk Müziği eserleri seslendirildi.

Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü, koroya her yıl severek gelen arkadaşlarla, heyecanla çalışmalara başladıklarını söyledi.

Engelsiz Yaşam Korosu’nun çalışmaları ile ilgili bilgi veren Türüdü, şunları kaydetti:

"Engellerin aşılabileceğine olan inancımız ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın desteği ile 3 yılı aşkın süredir çalışmalarına devam ettiğimiz koromuz yeni dönem çalışmalarına başladı. Çok küçük bir ekiple başladığımız koromuza olan ilgi her yıl artarak devam ediyor. Koromuza inanan, destek veren herkese teşekkür ederim."

Genel olarak engelli vatandaşların bulunduğu Engelsiz Yaşam Korosu, hazırlık çalışmalarının ardından vereceği konserler ile müzik severlerin karşısına çıkacak.

Kaynak: AA