Düzce Üniversitesi'nde Oryantasyon Eğitimleri Sürüyor

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yönetimi; öğrencileri bilgilendirmek, onların istek ve taleplerini değerlendirerek çözüm önerileri üretmek ve bölüm başkanları ile uyum içerisinde çalışma amacı ile "Teknoloji Fakültesi Yönetimi Öğrencilerle Buluşuyor-2: Oryantasyon" başlıklı eğitim programı düzenledi.

Düzce Üniversitesi'nde Oryantasyon Eğitimleri Sürüyor
Düzce Üniversitesi İstiklal Konferans Salonu’nda bu yıl ikinci kez düzenlenen etkinliğe; Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Budakçı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Güvenç, Yrd. Doç. Dr. Serdar Biroğul, Fakülte Sekreteri Yunus Emre Şen, Bölüm Başkanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Yeni gelen öğrencilerin üniversiteye, fakültelere daha kısa zamanda ve sorunsuzca adapte olmaları için gerçekleştirilen oryantasyon eğitimleri kapsamında; Fakültenin genel perspektifi, uygulamalı mühendisliğin önemi, öğrencilerin karşılaştıkları sorunları çözmede izleyecekleri yollar, toplumu ve bireyleri tanıma konusunda oluşturulan X,Y,Z kuşakları ile sorumluluk bilinci hakkında bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

“İzah et, İkna et ve Gülümse!” felsefesiyle karşılıklı görüş, öneri, fikirlerin paylaşıldığı ve soru-cevap şeklinde devam eden program, öğrenciler için çözüm odaklı yönetim anlayışının önemi vurgulanarak sona erdi.
Kaynak: İHA