Dünya Şampiyonu Güreşçi Başkan Alemdar'ı Ziyaret Etti

Frsansa’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 85 kiloda ülkemizi başarıyla temsil eden ve dünya şampiyonu olan Sakaryalı güreşçi Metehan Başar Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu.

Dünya Şampiyonu Güreşçi Başkan Alemdar'ı Ziyaret Etti
Ziyarette şampiyon güreşçiye abisi Oğuzhan Başar ile AK Parti Eski İl Başkanı Davut Terzioğlu da eşlik etti. Paris’teki şampiyonada ortaya koyduğu mücadele ile dünya şampiyonluğuna ulaşan başarılı güreşçiyi tebrik eden Başkan Alemdar, “Sizler rakiplerinizle minderde güreşirken biz de ekran başında sizin mücadelenize heyecanla ortak oluyoruz. Bayrağımızın sizin sayenizde zirvede dalgalanması bizim için gurur verici. Bu başarıda pay sahibi olan herkesi tebrik ederim. Bu milletin sırtının yere gelmeyeceğini bir kez daha gösterdiniz. Kapımız size her zaman açıktır. Daha nice şampiyonlukları bizlere yaşatacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Kuvvet ve kondisyon konusunda en zor kategoride mücadele ettiğini belirten Metehan Başar, yeni şampiyonluklar hedeflediğini ifade ederek daha büyük başarılar için şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.

Başkan Alemdar günün anısına şampiyona hediye takdim etti.
Kaynak: İHA