Beyazay Bölgeler Toplantısı Adana'da Yapılıyor

Türkiye Beyazay Derneği Doğu Akdeniz ve Orta Anadolu Bölgeleri Şube Başkanları toplantısı 21 Ekim Cumartesi günü Adana’da gerçekleşecek.

Beyazay Derneği Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Kasım Pamuk, Cumartesi günü Adana şubesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Şube Başkanları Toplantısınının Genel Başkan Lokman Ayva başkanlığında gerçekleşeceğini söyledi.

Pamuk, "Toplantımız bir gün sürecek. Sabah yapılacak kahvaltılı oturum Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bürokratlar, odalar, STK’lar ve siyasilerin de katılımı ile gerçekleşecek” dedi.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda Genel Merkez ve Şube Başkanları İstişare Toplantısının yapılacağını belirten Kasım Pamuk, “İstişare toplantısının ardından görme engelli sanatçımızın resim sergisi açılışı, şehir turu ve yemekli toplantı ile kapanış yapılacak. Toplantının genel merkez, bölgeler ve şubeler arasındaki koordinasyon için önemli bir tanışma ve işbirliği imkanı sağlayacağına inanıyorum. Toplantımızın engelli kardeşlerimiz, ülkemiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA