Başbakan Binali Yıldırım, Cumartesi Günü Elazığ'a Geliyor

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile Cumartesi günü merkez ilçe kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumartesi Günü Elazığ'a Geliyor
AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Ramazan Gürgöze yaptığı açıklamada, “Cumartesi günü saat 13.00’te Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonunda, Başbakan Binali Yıldırım, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, hükümet yetkilileri ve halkımızın katılımıyla Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. Gerçekleştireceğimiz kongreye tüm hemşerilerimizi davet etmek amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti’nin kongreler aracılığıyla kendi teşkilatını yenilediğini vurgulayan Gürgöze, “ Önümüzdeki sene itibariyle 6. Olağan kongremiz gerçekleşecektir. AK Parti kongreler vasıtasıyla kendi içerisindeki teşkilatlarında bazen değişiklikler yapıyor. Yeni dava arkadaşlarını sürece katıyor. Bilindiği gibi Temmuz ayı itibariyle başlayan tüm kongrelerde AK Parti’de önemli bir değişikliğin olduğuna şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

Elazığ’da da değişiklikler yaptıklarını dile getiren Gürgöze, “Teşkilatımıza yeni katılan arkadaşlarımızla 2019 seçimlerine gireceğiz. Yapmış olduğumuz kongrelerde yeni bir heyecanın ve yeniden diriliş hareketinin başlaması gerektiğini teşkilat mensuplarımıza talimat olarak verdik. Bu gün itibariye kongresi, yeni atamaları yapılmış ya da yönetimleri değişmiş olan tüm teşkilatlarımız halkımız ve vatandaşlarımızla bir aradalar. AK Parti sadece seçimlerde vatandaşının arasında olan bir parti değil, vatandaşların istekleri doğrultusunda rota belirleyen bir partidir. Yapacağımız kongreyle beraber İlçe Merkez Teşkilatı Başkanımız Ömer Faruk Çelik inşallah delegelerin desteğiyle seçilip görevine devam edecektir” diye aktardı.
Kaynak: İHA