AK Parti İl Başkanı Erdoğan'a Görkemli Karşılama

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevine atanan ve Ankara’dan Adıyaman’a gelen 23 ve 24. dönem milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Havalimanında yoğun bir kalabalık karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Erdoğan'a Görkemli Karşılama
Havalimanında çiçeklerle karşılanan AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulunuldu. Davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Mehmet Erdoğan’a, yoğun bir araç konvoyu eşlik etti. AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Mehmet Erdoğan, partililerle tek tek tokalaştı.

Burada partililere konuşan İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti’nin ilkeleri, idealleri olan bir siyasi hareket olduğunu belirterek, “AK Parti hayali olan, millete hizmete sevdalı olan bir harekettir. Dünya siyasi hareketinde uzun süreli iktidarlara baktığınız zaman bunun örneğini çok daha iyi görürsünüz. Japonya’da Liberal Demokrat Parti 53 yıldır kesintisiz iktidar. İsveç’te, Kanada’da ve Malezya’da buna benzer partiler var. Rabbime şükürler olsun ülkemizde de AK Parti var. Uzun süre iktidarda kalmanın sırrı nedir incelemişler. İki konu tespit etmişler. Birincisi milleti dinlemek, milletin sesine kulak vermek, ikincisi milletin sofrasındaki ekmeği büyütmek, ülkeyi büyütmek ve ekonomiyi büyütmek” dedi.

Türkiye’nin AK Parti ile birlikte hizmetlerle tanışmaya başladığını kaydeden Erdoğan, “2001 yılında AK Parti kurulduğu zaman nerelerden nereye geldik. AK Partiyle birlikte yaşadığımız süreçte yeniliklere, güzelliklere şahit olduk. Ülkeyi büyütme adına üçüncü köprü, üçüncü havalimanı, Kanal İstanbul projeleri, nükleer santraller, 25 milyon kilometreye yaklaşan duble yollar AK Parti’yle milletin buluştuğu, kucaklaştığı hizmetlerdir. Biz milletimizin huzuruna gelirken, milletimize söz verdik aydınlığa açık, karanlığa kapalı olacağız, milleti adam yerine koymayanlara, millete tepeden bakanlara ‘dur’ diyeceğiz demiştik. AK Parti’yle birlikte milletimize hizmet edilmeye başladı.

Hizmetlerin kalitesi artmaya başladı.

16 yıllık sürede değişmeyen tek şey vardı AK Parti’nin millete hizmet etme gerçeğidir Rabbime şükürler olsun” ifadelerini kurdu.

3 Kasım 2002’de milletin bir destan yazdığını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “Kılık kıyafetinden dolayı okuldan atılan, üniversite kapılarından çevrilen kızlarımızı hatırlayın. Bize hep tepeden baktılar, adam yerine koymadılar. Milleti hiçe saydılar. İşte siz o gün 3 Kasım’da bu millet bir destan yazdı. Sizinle beraber yürüyeceğiz, dedi.

Sevdalısı olan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bir destan yazdı 365 milletvekiliyle Türkiye’ye hizmetleriyle teker teker buluşmaya başladı.

Değerli dostlar biz milletimize bu hizmet yolunda hiç geri adım atmadık. Bundan sonraki süreçte de geri dönmeyeceğiz. İster 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ı meclise sokmayacağız desinler ister 2008 yılında Ak Parti’yi kapatacağız desinler ama yılmadık isterse 15 Temmuzla beraber operasyonlar yaparak canımıza, malımıza, evladımıza, geleceğimize kast etsinler rabbim şahit olsun ki bu beden, bu can, imana, Kuran’a, vatana, bayrağa, ümmete hizmet etmek davasından vazgeçmeyeceğiz yarın milletimizin karşısına geçip boynu bükük bir durumda duracağımıza bugün içerideki ve dışarıdaki hainlerin zalimlerin karşısında dik duracağız adam gibi duracağız. Bildiğimiz hakikatten doğruluktan asla vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Göreve yeni getirilen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise konuşmasında, “Bugüne kadar bu çalışmalarda görev alan başta Mehmet Hanifi Erdem ağabeyim olmak üzere bütün merkez ilçe başkanlarımıza, il başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların gayreti çabası partimizi bugünlere getirdi. Sizlerin hayır duası, fakir fukaranın inşallah iyi niyetli dualarıyla başkanımdan aldığım bu emaneti biraz daha ileri götürebilmek için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Adıyaman’ın beklentileri ortada Adıyaman’ın sorunlarını hepimiz biliyoruz. Karınca kararınca bunları çözmek için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Kendimize göre tecrübemiz hepsini sahaya sunacağız hepimizle her tarafa ulaşmamız gerekiyor, her yere gitmemiz gerekiyor, her kardeşimizin çayını içmek gerekiyor, çalmadık kapı bırakmayacağız” diye konuştu.

Karşılamada Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve yöneticiler hazır bulundu.
Kaynak: İHA