Tuncelili Şehit Aileleri Ve Gazilere Trabzon Gezisi

Tunceli'de, 65 şehit ailesi ve gaziden oluşan kafile, 3 günlük geziye gönderildi.

Vali Tuncay Sonel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'de vatandaşların sorunlarının çözümü, moral ve motivasyonlarının artırılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların her türlü sıkıntısı ve sorununda yanlarında olmak için hane ziyaretleri yaptıklarını ifade eden Sonel, "Kentimizin sorunlarını çözmek için tüm kurumlarımız iş birliği ve uyum içinde çalışıyor. Görevimiz şehrimizi geleceğin Türkiye'sine hazırlamak. Bunu yaparken insanınımızı bir kenara koyamayız. Vatandaşımızın duası, katkısı, güler yüzü, oluru bizler için çok önemli." dedi.

Görev anlayışında, tüm vatandaşlara eşit gözle baktığını belirten Sonel, şunları kaydetti:

"Bizim için birliğimiz, beraberliğimiz çok önemli. Bu ülkenin büyük hedefleri var. Bu hedeflere çok çalışarak ve insanımızın özverisiyle ulaşabiliriz. Tüm vatandaşlarımızın sorunu, sıkıntısı, üzüntüsü, sevinci bizim de duygumuz. Fakat şehit ailerimizin, gazilerimizin ve yaşlılarımızın bizler için ayrı bir yeri var. Onlara minnet borcumuz var. Onların fedakarlıklarıyla bu toplum ayakta duruyor. Bu nedenle onlarla daha çok vakit geçirmek için çalışıyoruz. Onlar için ne yapsak az gelir. Bunun için şehit ailelerimiz ve gazilerimizden oluşan 65 kişiyi Trabzon'a 3 günlük bir geziye gönderdik. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz hem birbirilerini tanıyacak, beraber vakti geçirecekler hem de gezecek, dinlenecek ve moral bulacaklar. Bu tür gezilerimize aralıksız devam edeceğiz."

Kaynak: AA