Melikgazi Belediyesi İldem Bölgesine Bir Park Daha Kazandırdı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Cumhuriyet İldem Bölgesinde bulunan alanda yine çok amaçlı, büyük ölçekli ve prestij parkı inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi İldem Bölgesine Bir Park Daha Kazandırdı
Melikgazi sınırları içerisinde 756 çok amaçlı ve büyük ölçekli park bulunduğunu bu parklardan herkesin ve her kesimin yararlanabildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, ilçede yaklaşık her mahallede 9 park veya yeşil alan yer aldığını ve Melikgazi ilçesinde ikamet edenlerin yeşillikler içinde, nezih ve temiz bir çevreden ve parklardan yararlandıklarını kaydetti.

Parkların aynı zamanda sosyal birer mekan olduğunu ve semt halkının bu mekanlarda sohbet ederek vakit geçirdiğini, çocukların gönlünce eğlendiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Gesi Cumhuriyet İldem Bölgesine toplam alanı 8 bin metrekare alanda çok özel bir çalışma yapılmaktadır. Bu park içerisinde 4 bin metrekare yeşil alan mevcuttur. 6 kamelya, 84 araçlık cep otopark ve açık alan fitnes aletleri ile bulunmaktadır. Tartan pist yürüyüş ve spor alanlı olan park da çocuk oyun gurubu da yer almaktadır. Çeşitli ağaç fidanları ile aynı zamanda yeşil bir kuşak oluşturulacaktır. Bölge halkı hem dinlenecek hem de sohbet edebileceklerdir” dedi.

Başkan Büyükkılıç, yapımı büyük bir hızla devam eden parkın 2018 yılı hizmete açılacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA