Kalbimdeki Deniz 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalbimdeki Deniz son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dün akşam yayınlanan heyecan dolu dizi Kalbimdeki Deniz'de Mirat, Deniz'i hapisten çıkarabilmek için evini satışa çıkarttı. Peki başarılı olabildi mi? Kalbimdeki Deniz 41. bölüm yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kalbimdeki Deniz 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kalbimdeki Deniz 40. son bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta farklı heyecanlarla ekran karşısına çıkan Kalbimdeki Deniz son bölümde Mirat'ın Deniz'i kurtarmak için elinden geleni yaptı. Kalbimdeki Deniz son bölümün ardından 41. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Mirat'ın Deniz'i kurtarabilmek için evini satılığa çıkarması herkesi şaşırtır. Şebnem Hülya'nın kasasındaki belgeleri Artun'a verdiğinde, beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Kalbimdeki Deniz 41. yeni bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)


 
 

Zahide'nin ölümüyle yıkılan Mustafa'yı daha büyük bir acı beklemektedir. Şirzat'ın metresinin onunla görüşmek istemesi, bir tuzaktan kuşkulanan Civan'ı huzursuz ederken, Şirzat ise Diyar'ı sakladıklarından şüphelenip Mirat'ın evine baskın yapmayı planlar.

Kalbimdeki Deniz 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Büyük aşkı Deniz'e yeniden kavuşan Mirat mutluluktan uçarken, Alihan Yosef'le beraber özgürlük kutlamasını krize çevirir.