İhlas Koleji Öğrencilerine Yerinde Eğitim

Yerinde eğitim konusunda çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulunan İhlas Kolejinin yeni durağı TRT oldu.

İhlas Koleji Öğrencilerine Yerinde Eğitim
Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinin iletişim ünitesinde geçen “Kitle İletişim Araçları” konusunu yaşayarak öğrenmek için TRT İstanbul Radyosu’nu ziyaret ettiler.

TRT Kent Radyosu’nda canlı yayına katılan 7. sınıf öğrencilerimizden Davut Nebi Çalışkan ve Esmanur Değirmenci, program sunucusunun sorduğu soruları cevapladılar. Diğer öğrencilerimiz de bu canlı yayını heyecanla takip ettiler.

Ses yönetmeni eşliğinde binayı gezen, yayınlar ve işlerin akışı hakkında bilgiler edinen İhlas Koleji öğrencileri canlı yayın odalarını ve stüdyoları ziyaret ederek geziyi noktaladılar.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yaşayarak öğrenme prensibine bağlı olarak öğrenciler için bu tip organizasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta da İhlas Medya Grubu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatan Yeltekin, “Öğrencilerimiz iletişim derslerinde yer alan bazı konuları çeşitli kurumları ziyaret ederek yerinde görüyorlar. İhlas Medya Grubu’nun ardından TRT’yi de ziyaret ettik. Öğrencilerimiz için çok faydalı bir gezi oldu” dedi.

Kaynak: İHA