Hakkari Valisi Toprak Açıklaması

'Çelik gibi, demir yumruk gibi hep birlikte bu gücümüzü hizmette ve halkımızın problemlerinin çözülmesinde kullanacağız. Son bir buçuk yıl içinde başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere herkesin emeğiyle iyi bir noktaya geldiğimizi söyleyebilirim'

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "Çelik gibi, demir yumruk gibi hep birlikte bu gücümüzü hizmette ve halkımızın problemlerinin çözülmesinde kullanacağız. Son bir buçuk yıl içinde başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere herkesin emeğiyle iyi bir noktaya geldiğimizi söyleyebilirim." dedi.

Vali Toprak, kentteki kanaat önderleriyle bir araya geldi ve görüş alışverişinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu 4 kahraman piyade uzman çavuşun dün gece ülkenin birliği ve huzuru için canlarını feda ettiğini anımsatan Toprak, şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Toprak, kentte yaşayan 280 bin vatandaşa mutlu bir gelecek hazırlamak, sorunları çözmek, onların yanında olduklarını göstermek için çalıştıklarını söyledi.

Tüm kamu kurumları olarak el birliğiyle Hakkarililere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurgulayan Toprak, şöyle devam etti:

"Hakkarililer adına söz söylemeye veya bizim mesajlarımızı onlara götürme yetkisine sahip olan siz değerli kanaat önderlerimizle bir araya gelmek bu nedenle önem arz ediyor. Sizlerle burada bulunmak bile çok güzel bir mesaj oluyor hem ülkemize hem de dosta düşmana. Çelik gibi, demir yumruk gibi hep birlikte bu gücümüzü hizmette ve halkımızın problemlerinin çözülmesinde kullanacağız. Son bir buçuk yıl içinde başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere herkesin emeğiyle iyi bir noktaya geldiğimizi söyleyebilirim. Gözle görülür bir şekilde iyi bir noktaya geldik. Bunu bütün görüşmelerimizde vatandaşlarımız da ifade diyor, esnafımız da dile getiriyor, köylü vatandaşımız da sizler de bunu söylüyorsunuz."

Toprak, Hakkari'nin artık turizmle, doğasıyla, dağlarıyla, akarsularıyla, insanıyla, insanının misafirperverliğiyle anıldığını kaydetti.

Programa, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Cavit Nartop, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, il ve ilçelerdeki kanaat önderleri katıldı.
Kaynak: AA