Sultanbeyli'de Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Sultanbeyli Belediyesi’nin ekipleri yağmur suyu hattı inşaatına devam ediyor.

Sultanbeyli'de Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Sultanbeyli’de altyapı çalışmaları son sürat devam ederken ilçe sakinleri çalışmalardan memnun olduğunu belirtti.

250 adet yeni aboneye içme suyu ve atık su kanal bağlantısı yapılırken yeni açılan cadde ve sokaklara 4 bin 500 metre yeni atık su kanalı imalatı yapıldı.

Yağmursuyu hattı yapılan yerler ise; Adil Mahallesi Hamidiye Caddesine bağlı 4 adet sokak, Hasanpaşa Mahallesi Necip Fazıl Caddesi, Mimarsinan Mahallesi Okulyolu Sokak ve çevresi, Mecidiye-Turgutreis Mahallesi Samsun Caddesi, Necip Fazıl-Hamidiye Mahallesi Antalya Caddesi ve bağlı sokaklar, Battalgazi Mahallesi Hamzalar Sokak, Mecidiye Mahallesi Ordu Caddesi ve bağlı sokaklar, Adil Mahallesi Sporyolu Caddesi, Mecidiye Mahallesi Ağrı Caddesi ve bağlı sokaklar, Abdurrahmangazi Mahallesi Çınar Sokak ve çevresi, Hasanpaşa Mahallesi Vefa Sokak ve çevresi, Ziya Sokak ve çevresi, Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı’nın bir kısmı, Hasanpaşa Mahallesi Rabia Sokak’ın bir kısmı, Mimarsinan Mahallesi Basra Caddesi’ne bağlı cadde ve sokaklar ve Adil Mahallesi Ekol Caddesi’ne bağlı sokaklar olarak belirtildi.

Buna ilave olarak yeni açılan cadde ve sokaklara 5 bin metre yeni içme suyu hattı imalatında da sona gelindi. Karanlık Dere ıslahı çalışmaları da Hasanpaşa Mahallesi’nde başlamış olup çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin dere ıslah çalışmalarını yerinde takip ederek yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldı.
Kaynak: İHA