Siirt'ten Kısa Kısa

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce (SİSKİ) 2017 yılı hizmet programı kapsamında başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, içme suyu şebekelerindeki sorunların giderilmesi, vatandaşların içme suyunda mağduriyet yaşamamaları için program dahilinde yenileme yapıldığı belirtildi.

Kooperatif Mahallesi 1741. Sokak bölgesindeki içme suyu hatlarının yeni borularla değiştirildiği kaydedilen açıklamada, "İl genelinde birçok bölgede içme suyu çalışması gerçekleştiriyoruz. Kooperatif Mahallesi bölgesi de bunlardan biri. Ekiplerimiz iş yerlerinin ve bölge halkının ihtiyacını karşılamakta zorlanan içme suyu hatlarını daha büyük çapta borularla değiştiriyor." ifadeleri kullanıldı.

- Belediye Başkan Vekili Taşkın, sanayi sitesini ziyaret etti

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Küçük Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafı ile bir araya geldi.

Esnafın ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Taşkın, çalışmalar hakkında ilgililerden bildi aldı.

Taşkın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarına çözüm bulunması noktasında yanlarında oldukları belirterek, "Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik." dedi.

- Aktay ve Taşkın asfalt çalışmalarını inceledi

AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Gökçebağ beldesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Aktay ve Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun eşliğinde Gekçebağ beldesini ziyaret etti.

Beldede devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Aktay, burada yaptığı açıklamada, görevlendirme yapılan belediyelerin hizmetlerinin halk tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Aktay, Gökçebağ beldesine yapılan hizmetlere işaret ederek, "Gökçebağ, Gökçebağ olalı böyle güzel bir hizmet görmemiştir. Siirt halkı, Gökçebağ halkı en güzel hizmetlere layıktır. Biz siyaseti insana hizmet olarak görüyoruz. Hizmet içinde hizmetin en kaliteli şeklini insanlarımıza ulaştırmaktan başka bir derdimiz yok." diye konuştu.

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın da Gökçebağ beldesinde tarihinde ilk defa sıcak asfalt yapıldığını belirtti.

Kaynak: AA