Serik Kızderesi'nde İkinci Etap Da Tamam

Serik Kızderesi Caddesi’nde 2. Etap çalışmaları tamamlandı. Üzeri kapatılarak, asfaltlanan derenin eski görünümünden eser kalmadı. Modern, geniş ve ferah bir cadde haline gelen Kızderesi 4 milyon 360 bin TL’ye mal oldu.

Serik Kızderesi'nde İkinci Etap Da Tamam
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik Kızderesi Caddesi üzerinde yaptığı düzenleme çalışmalarının ikinci etabı da sona erdi. ASAT ekiplerinin çalışması sonucu daha önce mezbelelik bir görüntüye sahip olan ve ortasından dere geçen cadde artık modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşların karşıdan karşıya geçerken tehlike yaşadığı derenin üzeri kapatıldı. Böylece hem tehlike hem de mevcut kirlilik görüntüsü ortadan kaldırıldı.

Çalışmaların tamamlanması ile Serik Kızderesi Caddesi üzerinde asfalt çalışmaları yapıldı. ASAT ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmasının tamamlanması ile cadde daha modern geniş, ferah bir görünüme kavuştu.

ASAT yetkilileri üzeri kapatılan Kızderesi’ne, 3x4 metre genişliğinde beton bakslar kullanılarak 2 bin 376 metre uzunluğunda yağmur suyu drenajı yapıldığını belirtti.

ASAT tarafından yaklaşık 4 milyon 360 maliyetle gerçekleşen Serik Kızderesi Caddesi eski ve yeni hali arasındaki fark dikkat çekti
Kaynak: İHA